RGS 90 söker projektledare!

posted in: jobbarkiv

RGS90

Vill du vara med där det händer?

På RGS 90 har vi en lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi är ett innovativt och marknadsledande företag som ser våra medarbetare som en av de viktigaste resurserna. Med en verksamhet som sträcker sig genom hela landet söker vi just nu flera sociala, nyfikna och drivna projektledare för saneringsentreprenader av förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. Placering är även möjlig i Malmö eller Norrköping.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att vara delaktig hela vägen från kalkyl och projektering till projektavslut och ansvara för att projektet når sitt mål. Under projektets gång kan du även att komma att utföra fältarbete innefattande arbetsledning och miljöprovtagning av mark och grundvatten. En annan viktig del i arbetet som projektledare är att bedöma risker och möjligheter samt följa upp och rapportera kring projektets utveckling. Det är vidare centralt att du som projektledare förvaltar och vidareutvecklar den relation som dina kollegor har påbörjat med kunden. Som nyanställd får du intern- och externutbildning samt går bredvid en erfaren projektledare under din introduktion. Ditt arbete kommer att omfatta både arbete mot våra ramavtalskunder samt projekt på offentlig upphandling.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

  • Planera, projektera, leda och följa upp projekten tillsammans med kollegor och intern expertis.
  • Ta fram budget/kalkyl för projekten.
  • Ta fram projektens samtliga miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsdokument.
  • Ha kontakt med myndigheter.
  • Sköta upphandling/inköp av varor och tjänster från utvalda leverantörer och underleverantörer.
  • Utföra miljöprovtagningar, markundersökningar, analystolkningar och rapportskrivningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område. Några års arbetslivserfarenhet från en liknande befattning är meriterande liksom kompetens inom geoteknik (i tjänsten ingår även geotekniskt stöd inom våra saneringsprojekt om sådan kompetens finns). Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, ser vi gärna att du har en hög social kompetens samt en mycket god förmåga att leda och fördela ut arbetsuppgifter. För att trivas i rollen som projektledare är du utåtriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra. Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syftet att uppnå verksamhetens mål.

B-körkort är ett krav.

 Ansökan
Stämmer detta in på dig? Sista ansökningsdag är 27 januari, men urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Helena Nord 070-3325280 helena.nord@rgs90.se alternativt Jonny Bergman 070-6749201 jonny.bergman@rgs90.se. Ansökan skickas till helena.nord@rgs90.se.

Läs mer här!