RGS 90 söker mättekniker!

posted in: jobbarkiv

RGS90Vill du vara med där det händer?
På RGS 90 har vi en lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi är ett innovativt och marknadsledande företag som ser våra medarbetare som en av de viktigaste resurserna. Med en verksamhet som sträcker sig genom hela landet söker vi just nu en mättekniker till våra saneringsentreprenader av förorenade områden. Placering är i första hand på vårt kontor i Stockholm men placering kan även vara möjlig på våra kontor i Göteborg, Norrköping, Malmö eller Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter
Som mättekniker kommer du att få strukturera, bygga upp och underhålla våra ritningar och mätunderlag för våra projekt. Du ansvarar för att rätt utrustning används på rätt sätt och agerar såväl stöd för projektledarna genom att ta fram ritningar och underlag såväl som för arbetsledarna genom att bistå med support på våra handhållna GPS-enheter. I rollen får du stor frihet att själv lägga upp ditt arbete. Vid sidan om dina arbetsuppgifter inom mätning och ritningar så kan du vara behjälplig som projektstöd alternativt inom mindre saneringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

  • Ta fram ett system för hantering av ritningar och underlag.
  • Handhavandestöd för våra handhållna GPS-enheter.
  • Ta fram relationsritningar, skapa utsättningsfiler, bearbeta inmätningsdata samt utföra volymberäkningar och utbredningsmodelleringar.
  • Behjälplig i andra uppgifter såsom projektstöd alternativt i mindre projekt i mån av tid.
  • Kontinuerligt inventera behovet av uppdateringar/uppgraderingar gällande mätutrustning och programvaror.

Vem är du?
Vi söker dig som har en utbildning inom mätteknik eller liknande. Några års arbetslivserfarenhet från en liknande befattning är meriterande. Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, ser vi gärna att du har en hög social kompetens. För att trivas i rollen är du utåtriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra. Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syftet att uppnå verksamhetens mål.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Sista ansökningsdag är 27 januari, men urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Helena Nord 070-3325280 helena.nord@rgs90.se alternativt Jonny Bergman 070-6749201 jonny.bergman@rgs90.se. Ansökan skickas till helena.nord@rgs90.se.

Läs mer här!