RGS 90 söker arbetsledare!

posted in: jobbarkiv

RGS90Vill du vara med där det händer?
På RGS 90 har vi en lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi är ett innovativt och marknadsledande företag som ser våra medarbetare som en av de viktigaste resurserna. Med en verksamhet som sträcker sig genom hela landet söker vi just nu flera nyfikna och drivna arbetsledare för saneringsentreprenader av förorenade områden. Tjänsterna utgår från Stockholm/Mälardalen samt Göteborg/Västsverige. 

Arbetsuppgifter
Arbetsledaren har en nyckelroll vid genomförandet av våra entreprenader genom att planera inför projektstart, styra och ansvara för arbetet i fält under projektets gång samt efterarbete när projektet avslutats. Det är en mångfacetterad roll som kräver stor kompetens och innebär ett stort ansvar, eftersom det innebär både att vara ledare och utföra en del av det operativa arbetet.  En del av rollen handlar om att vägleda andra och att säkerställa att samspelet i gruppen fungerar. Feedback och coaching är viktiga inslag i rollen liksom tydlighet i värderingar och spelregler. Att veta vad som ska göras är en sak men lika viktigt är hur det görs.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

 • Förberedelser inför entreprenaderna
 • Drift och styrning av entreprenaden såsom maskin- och personalstyrning
 • Ansvar för att aktuella arbetsmiljö-, miljö och kvalitetsdokument efterlevs och uppdateras
 • Utförande av skyddsronder samt dokumentation och ev. åtgärder i samband med dessa
 • Utföra erforderligt anläggningsarbete på arbetsplatsen
 • Utföra projektet enligt plan i samråd med projektledare
 • Miljöprovtagning och dokumentation i samband med denna
 • Dokumentation av materialhantering, mängder och mottagare/leverantörer
 • Löpnade ekonomiuppföljning av arbetet i fält i enlighet med upprättad budget. Utförs i samråd med projektledare
 • Dokumentation av utfört arbete i digital byggdagbok
 • Sammanställning och redovisning av fältinformation
 • Övrigt anläggningsarbete samt allmänna kontors- och administrationsgöromål kan förekomma

Vem är du?
Med minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter har du som arbetsledare god social kompetens och mycket god förmåga att samarbeta, leda och fördela arbetsuppgifter. Du är kreativ och har förmåga att finna lösningar. Det är viktigt för dig att verksamhetens mål uppfylls. Datorvana är ett krav då tjänsten innehåller mycket dokumentationsarbete. Vana att arbeta i entreprenader med miljökrav är meriterande men inget krav.

B-körkort är ett krav då tjänsterna innehåller mycket resande.  

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Sista ansökningsdag är 27 januari, men urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Helena Nord 070-3325280 helena.nord@rgs90.se alternativt Jonny Bergman 070-6749201 jonny.bergman@rgs90.se. Ansökan skickas till helena.nord@rgs90.se.  

Läs mer här!