ÅF söker Miljökonsulter inom förorenade områden till flera orter

posted in: jobbarkiv

aflogoOm jobbet

Marknadsområde Förorenade områden ingår i Affärsområde Miljö. Vi är närmare 50 personer med specialistkompetens inom mark, vatten, sediment och byggnader. Vi utgår idag från våra kontor i Göteborg, Malmö, Umeå och Stockholm och utför projekt över hela Sverige. Vi samverkar med övriga delar inom ÅF där vi tillsammans vinner uppdrag och långvariga kundrelationer.

100 000 potentiellt förorenade områden i Sverige innebär att olika utredningar och åtgärder krävs i samband med exploateringar, ombyggnationer och etableringar. Vi arbetar i projekt från början till slut från förstudier till undersökningar, rapporteringar och åtgärdsförslag inom såväl infrastruktur som industri.

Vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag och söker därför miljökonsulter till våra områden väst och syd. Idag utgår vi från Göteborg och Malmö men vårt arbetsområde sträcker sig även över exempelvis Dalsland, Värmland, Småland, Halland och Blekinge. Vi drivs av att göra kvalitativa arbeten för våra kunder och att bli utmanade med nya spännande projekt. Vi som grupp utvecklas genom att vi är lagspelare och vi har en mycket god och opretentiös stämning i gruppen.  

Vem är du?

Vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag och söker därför såväl juniora som seniora miljökonsulter inom förorenade områden.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera utifrån tidigare erfarenhet och kan innefatta såväl fältundersökningar som utredningsarbete i form av riskbedömningar, åtgärdsförslag och rådgivning och stöd till våra uppdragsgivare.

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet som kommer att arbeta som fältingenjör och handläggare. Miljötekniska undersökningar, historiska inventeringar, MIFO klassificeringar, fältprovtagningar och rapportering kommer att göra din vardag utvecklande och varierad.

Vi söker även dig med minst 8-10 års erfarenhet. För dig med erfarenhet i kombination med affärssinne och driv, kan rollen även innebära att vara med och etablera förorenade områden på andra orter såsom exempelvis Växjö, Jönköping, Skövde, Halmstad, Borås eller Karlstad.

Du är utbildad civilingenjör, miljö- eller geovetare. Genomgångna SGF-kurser, certifieringar etc. är meriterande.  

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Läs mer och ansök här!