ALS Scandinavia söker en Key Account Manager med miljöinriktning

posted in: jobbarkiv

Om tjänsten:
Arbetet innebär främst försäljning av ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser till existerande kunder men även nykundsbearbetning. Som Key Account Manager kommer du att ha huvudansvar för en del av ALS nyckelkunder samt att affärsutveckla de segment i vilka kunderna är aktiva. Tjänsten innefattar även att aktivt söka upp, besöka och utveckla affärsmöjligheter med nya kunder. Utöver detta, rådgivning kring analyser och framtagning av offerter i samarbete med kund.

Egenskaper:
En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring är meriterande likaså är arbete inom miljö. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Du är relationsskapande och ser vikten av att uppfylla kundens förväntningar. Du motiveras av resultaten av din egen insats och trivs med att arbeta mot bestämda mål. Då du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar affärsmässigt, med god företagsanda och ett kommersiellt tänkande.
Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav.

Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa.

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och kallar in till intervju löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 7:e februari 2017 till vår personaladministratör:

Susanna Westerberg, 0920-28 99 67, susanna.westerberg@alsglobal.com

För närmare upplysningar angående tjänsterna kontakta: Karl Josefsson, 08 – 52 77 52 19, karl.josefsson@alsglobal.com

Fackliga representanter, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com

ALS Akademiker: Gabriel Lönnerblad, 08-5277 5237, gabriel.lonnerblad@alsglobal.com

Se gärna hela annonsen här och ansök eller tipsa:
https://www.alsglobal.se/media-se/pdf/kam_miljo.pdf

Kom och jobba med oss!