Orbicon söker nyutexaminerad miljökonsult inom förorenad mark till Stockholm

posted in: jobbarkiv

orbiconMed ett team om 500 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med fokus på rådgivning och tjänster inom miljö, natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt CSR. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

Orbicon AB är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår miljöavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
Du kommer att arbeta med projekt inom förorenade områden. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du är med i alla delar av projekten – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömningar och slututredning i nära samarbete med erfaren uppdragsledare, fältingenjör och handläggare. Om projektet leder till åtgärd sköter du miljökontrollen och kontakten med myndigheterna. Till din hjälp har vi fullt med egen spännande teknisk utrustning.

Vem söker vi
Vi söker dig som är hungrig för nya utmaningar inom en spännande bransch. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har en akademisk utbildning med inriktning på förorenade områden i någon form. Meriterande med kunskaper eller examensarbete inom förorenad mark och/eller förorenade byggnader. Du uppskattar att arbeta både inomhus och utomhus i varierande väderlek. Kan du börja omgående är det riktigt bra, då vi har högtryck med många spännande projekt vilket medför en kvalificerad start efter din introduktion. Du kommer att ha dagliga kontakter med våra kunder och du är därför duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag med kontor i Göteborg, Stockholm, Kalmar samt Luleå. Är du rätt person får du en unik möjlighet att lära dig branschen från grunden och utvecklas i tjänsten tillsammans med företaget. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning på heltid vilket hos oss är 40/v med mentorskap. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och meritförteckningar/CV till info@orbicon.se senast 20 januari 2017. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Tjänsten önskar vi tillsätta omgående.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför bör du ha B-körkort eller vara öppen för att påbörja körkortsutbildning.

Läs mer och ansök här!