Enrecon söker Miljökonsult till Göteborg

posted in: jobbarkiv

logo_m

ENRECON är ett litet och personligt konsultföretag för både den stora och lilla beställaren. Med en hög servicenivå, hög kompetens och hög integritet är målsättningen att vara en återkommande leverantör av rådgivningstjänster till seriösa kunder inom återvinningsbranschen, anläggnings- och transportsektorn och alla andra som bedriver verksamheter inom mark och avfall.

Vi är ett miljökonsultföretag som främst arbetar med avfall/återvinning och förorenad mark. Vårt tjänsteutbud tar utgångspunkt i miljö, avfall, masshantering och förorenad mark. Dessa ämnen möts ofta i bolagets projekt och spetskompetensen ligger i att jämka ihop dessa till en väl fungerande slutprodukt.

ENRECON startade sin verksamhet som ett enmansföretag den första september 2015. Sedan april 2016 är vi två anställda. Målsättningen för bolaget är att på ett par års sikt växa till 5 medarbetare.

Vi tror stenhårt på att leverera kvalitetsprodukter utan att dessa är överarbetade. Vi tror att de flesta i längden mår bra av ett liv i balans och jobbar därför hårt för att undvika övertid, kvälls- och helgarbete – något som vi faktiskt lyckas väldigt bra med.

Sist men inte minst – det skall vara intressant, utvecklande och lustfyllt att jobba på ENRECON. Kul på jobbet helt enkelt.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom bolagets alla verksamhetsområden. Detta innebär att du kommer att arbeta med tillstånds- och anmälningsprocesser enl. miljöbalken, bistå våra kunder i miljöfrågor och myndighetskontakter samt planera, genomföra och avrapportera miljötekniska markundersökningar och andra typer av provtagningar. Du har goda möjligheter att själv forma dina arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Då vi är ett litet företag är dina personliga egenskaper av allra största vikt för oss. Du är social, intresserad och positiv. Då du ena dagen kan sitta i en domstolsförhandling för att nästa dag stå mitt i en schakt krävs det att du är både flexibel och opretentiös.

Då vi normalt levererar våra uppdrag i form av rapporter och PM är det viktigt att du är duktig på att uttrycka dig i skrift.

Din bakgrund
Du bör ha en naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning, gärna inom miljö, kemi, geologi eller liknande.

Vi ser gärna att du har jobbat i minst fem år som konsult, helst inom förorenad mark och/eller avfall. Ett mycket stort plus är om du är väl förtegen med miljötekniska markundersökningar.

Vad vi erbjuder 
Trots vår ringa storlek har vi förmånen att arbeta med många spännande och komplexa projekt. Hos oss finner du extremt korta beslutsvägar, minimalt med administration och en mycket hög grad av frihet. Ambitionen är att inom en relativt snar framtid bli ca 5 anställda, inte mer. Bolaget är mycket lönsamt vilket kommer alla medarbetare till del genom ett mycket generöst bonusprogram.

Ansökan 
Skicka din ansökan till niklas.ander@enrecon.se – eller varför inte helt enkelt kontakta oss för en förutsättningslös lunch?

Urval sker löpande – så länge annonsen ligger uppe söker vi folk!

Mer info: www.enrecon.se