Liljemark Consulting söker seniora miljökonsulter

posted in: jobbarkiv

liljemark

Har du talang och passion? Vill du jobba i ett litet, engagerat konsultföretag tillsammans med ett gäng konsulter som brinner för det vi gör? Vi har ett ständigt driv att utveckla våra och våra kunders affärer och på så sätt bidra till en hållbar utveckling. Nu söker vi nya talangfulla kollegor som vill jobba med oss.

Liljemark Consulting är ett litet men växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och har på kort tid etablerat sig i branschen och har nu 10 medarbetare på våra kontor i Stockholm och Luleå.  Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Kännetecknande för oss är enkelhet och korta beslutsvägar utan att ge avkall på god kvalitet. För oss är det viktigt att förstå våra kunders behov och jobba i nära dialog med dem utan att ge avkall på vårt oberoende. Vår ambition är att vara med och utveckla branschen, det gör vi t ex genom att ständigt försöka förbättra oss och hitta nya lösningar, men även genom ett stort engagemang i branschföreningar och utvecklingsprojekt. För oss är det en självklarhet att kreativa och utvecklande idéer skapas av människor som arbetar i en sund och utvecklande arbetsmiljö. Därför värnar vi om att skapa rätt arbetsförutsättningar för var och en. Hos oss är alla med och bidrar till företagets utveckling.

Seniora konsulter förorenade områden

Vi söker seniora konsulter inom förorenade områden. I första hand söker vi dig som har gedigen erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.

Seniora Miljökonsulter

Inom miljöområdet söker vi nu ytterligare seniora miljökonsulter. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom t ex miljöledning, miljöchef/miljösamordning, kemikalier, MKB, tillstånd eller avfall. Med din och vår erfarenhet som grund utvecklar vi tillsammans våra tjänster inom området.

Att jobba med oss

För oss är rätt person alltid viktigare än formell utbildning, erfarenhet och bostadsort. I första hand söker vi personer till våra kontor i Stockholm och Luleå, men även andra orter är möjliga. Vi söker personer med erfarenhet som konsult eller annan relevant bakgrund. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda flexibla arbetsformer avseende omfattning och anställningsform.

Tillsammans med oss får du vara med och fortsätta att utveckla företaget.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta Anneli Liljemark på tel 0707 210 232 eller anneli@liljemark.net.

Vi rekryterar vartefter, välkommen med din ansökan på e-post till Anneli Liljemark!