Orbicon söker Projektledare inom förorenade områden till Göteborg

posted in: jobbarkiv

orbiconMed ett team om 500 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med fokus på rådgivning och tjänster inom miljö, natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt CSR. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

Orbicon AB är ett rikstäckande företag med kontor i Göteborg, Stockholm och Luleå som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår miljöavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Göteborg.

Beskrivning
Du kommer att leda projekt inom förorenad mark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljöinventeringar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du ansvarar för alla delar av projektet – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömning och slututredning i nära samarbete med handläggare och fältingenjörer. Om projektet leder till åtgärd ansvarar du för miljökontrollen och kontakten med myndigheterna. Till din hjälp har vi fullt med egen spännande teknisk utrustning och erfarna uppdragsledare.

Vem söker vi
Vi söker dig som vill vara med att utveckla företaget tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du har akademisk utbildning med minst 4 års erfarenhet med inriktning inom områden som t ex  hydrogeologi, grundvattenmodulering, förorenade områden, miljöinventeringar, förorenade byggnader, geoteknik, geofysik eller miljökonsekvensbeskrivningar. Hos oss kommer du ha dagliga kontakter med våra kunder och är därför duktig på att kommunicera både i tal och skrift. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi
Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och Danmark

Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. Som medarbetare hos Orbicon representerar du ett av landets mest trovärdiga miljökonsultföretag. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning & Rekrytering, telefon 031-200336.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.  Du är välkommen att söka tjänsten via www.aptera.se.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B-körkort.