WSP söker en erfaren uppdragsledare/handläggare – miljökonsult inom klorerade lösningsmedel

posted in: jobbarkiv

wsp_loggaVi söker en erfaren uppdragsledare/handläggare inom förorenade områden med inriktning mot klorerade lösningsmedel. Du ska ha arbetat 5-10 år med uppdrag där klorerade lösningsmedel varit i fokus. Du ska ha erfarenhet av såväl fältprovtagning samt utvärdering/analys av data.

Hos WSP finns en teknikgrupp som enbart fokuserar på föroreningar kopplade till klorerade lösningsmedel. I gruppen kan anställda från landets alla kontor samlas och utbyta erfarenheter, tankar och idéer kring ämnet. Detta är en driven och kreativ grupp där man ständigt försöker utveckla/implementera provtagningstekniker som anses vara ”best practice” inom området. Vi ser därför att du har ett stort engagemang, hög kompetens och erfarenhet inom klorerade lösningsmedel samt tycker om att sammarbeta och vill vara med och fortsätta WSPs utvecklingsarbete inom området.

För denna tjänst finns ingen speciell placeringsort. Enda krav är att WSP Mark och Vatten har ett lokalt kontor på orten.

Läs mer och ansök här!

Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!