Orbicon söker Erfaren Fältgeotekniker till ”valfri ort”

posted in: jobbarkiv

orbiconMed ett team om 500 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med fokus på rådgivning och tjänster inom miljö, natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt CSR. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

Orbicon AB är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom privata bolag, kommuner och länsstyrelser.

Beskrivning

Som fältgeotekniker i Orbicon har du stor frihet och ansvarar för affärsområdet Fältgeoteknik. I nuläget har vi två borriggar med nya dragbilar och släp stationerade i Göteborg. För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärkning i ny personal och ny rigg med lastbil eller släp beroende på vad som passar just dig. Vårt behov ligger främst i Stockholm och Luleå men det möter inga hinder om du önskar utgå från Göteborg.

Vem söker vi

Vi söker dig som vill vara med att utveckla företaget tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. För att vara den vi söker skall du ha teknisk utbildning och mångårig erfarenhet av arbete med geotekniska problemställningar, praktisk erfarenhet av de geotekniska provtagnings-metoderna och vill föra din kunskap vidare. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi

  • Personliga utvecklingsmöjligheter att få ta ett större ansvar och utveckla affärsområdet.
  • Utmanande och varierande projekt i samverkan med kollegor i Sverige och Danmark.
  • Val av ny rigg vid nybeställning.
  • Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet.
  • Som medarbetare hos Orbicon representerar du ett av landets mest trovärdiga miljökonsultföretag. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Tjänsten önskar vi tillsätta efter överenskommelse.

Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B eller BE körkort.

Läs mer och ansök här!