Orbicon söker Erfaren Fältgeotekniker till Göteborg

posted in: jobbarkiv

orbiconMed ett team om 500 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med fokus på rådgivning och tjänster inom miljö, natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt CSR. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

Orbicon AB är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

Beskrivning
Som fältgeotekniker i Orbicon har du stor frihet och ansvarar för affärsområdet Fältgeoteknik. Vi har två borriggar med helt nya dragbilar och släp, stationerade i Göteborg i eget garage som du resursplanerar tillsammans med våra konsulter.


Vem söker vi

Vi söker dig som vill vara med att utveckla företaget tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. För att vara den vi söker skall du ha teknisk utbildning och mångårig erfarenhet av arbete med geotekniska problemställningar, praktisk erfarenhet av de geotekniska provtagnings-metoderna och vill föra din kunskap vidare. Du kommer att få ta ett stort ansvar i att vara med och utveckla affärsområdet. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.


Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag med ny ägare och kontor i Göteborg, Stockholm och Luleå. Som medarbetare hos Orbicon representerar du ett av landets mest trovärdiga miljökonsultföretag. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare.

I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Välkommen att ringa Jenny Rönnegård på telefon 0703-20 48 60 eller maila din ansökan i form av ett personligt brev med meritförteckningar via e-post till info@orbicon.se senast 15 januari 2016. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka.

Tjänsten önskar vi tillsätta enligt överenskommelse.

Arbetet medför resor i hela Sverige med tungt fordon samt släp och därför måste du ha BE-körkort.

Lär mer här!