Orbicon söker en Erfaren Uppdragsledare inom Förorenade områden till sitt Stockholmskontor

posted in: jobbarkiv

orbiconMed ett team om 500 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med fokus på rådgivning och tjänster inom miljö, natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt CSR. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

Orbicon AB är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår miljöavdelning. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet på vårt kontor i Stockholm.

Beskrivning
Du kommer att arbeta med och utveckla projekt inom förorenad mark. Hos oss kan du utvecklas i din yrkesroll som kanske ingen annanstans. Efter en framgångsrik tillväxt och flera lyckade satsningar vill vi stärka oss ytterligare för att kunna ta fler utmanande uppdrag. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid efterbehandlingar. Du kommer i rollen som uppdragsledare ansvara för att bygga upp och förvalta kundansvar samt ta hand om och leda små som större uppdrag.

Vem söker vi
Vi söker dig som vill vara med och stärka upp och utveckla vårt kontor genom gedigen kompetens och goda kundrelationer. Du har arbetat som uppdragsledare i minst 5 år med utredningar och undersökningar inom förorenade områden. Du trivs i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetet medför resor i hela Sverige och därför måste du ha B-körkort.

Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag med ny ägare och en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. Det finns stora möjligheter att fördjupa sin kunskap som expert eller uppdragsledare med stöd från våra kollegor i Sverige och Danmark. Då vi är ett ungt kontor i Solna kommer du som erfaren konsult få stora möjligheter att leda medarbetare och ta stort ansvar i kontorets utveckling. I framtiden finns en utveckling inom management med att starta nya affärsområden då Orbicon har tydliga mål för en stark etablering i Norden. Vår ryggrad består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning & Rekrytering, telefon 0727-424046.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person. Du är välkommen att söka tjänsten via www.aptera.se, eller läsa mer här.