ÅF i Malmö söker driven Sektionschef till Affärsområde Miljö

posted in: jobbarkiv

 aflogo

Om jobbet

Nu är det full fart på ÅF och vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag. Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden. Inom Affärsområde Miljö erbjuder vi våra kunder kompetens inom hållbar affärsutveckling, strategiska miljötjänster, förorenade områden samt risk & säkerhet. Till Affärsområde Miljö söker vi nu en sektionschef för vår verksamhet omfattande miljökonsulttjänster med placering på vårt kontor i Malmö.

Sektionen består av ca fem konsulter och kunderna återfinns främst inom industrin.  Tjänsterna speglar konsulternas expertområden och innefattar bl a tillståndsärenden enligt miljöbalken, ledningssystem, kemikaliefrågor, periodiska besiktningar, avfallsfrågor, vatten- och luftfrågor samt andra miljöutredningar.

 Som sektionschef hos oss får du möjlighet att utvecklas som ledare. Du ansvarar för hela sektionens verksamhet inklusive strategier, tillväxt, lönsamhet, marknadsföring, kvalitet, personal och kompetensutveckling. Din chefsroll kombinerar du med att även själv debitera viss tid som konsult. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga sektioner inom affärsområdet och samarbetet är stort inom hela ÅF.

Vem är du?

Vi söker en positiv och affärsinriktad lagspelare med förmågan och viljan att fortsätta utveckla verksamheten ytterligare. Du har en gedigen erfarenhet från kompetensområdet och idealt även från konsultverksamhet. Du har stor social kompetens och gillar utmaningar och motiveras av att träffa kunder och att utveckla medarbetare. Du har bevisad ledarskapsförmåga och erfarenhet av att engagera och motivera.  Välkommen med din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval.
Sista ansökningsdag är den 16 aug.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Market Area Manager Mette Sjölin mette.sjolin@afconsult.com

Läs mer och ansök här!