Swerecycling söker platschef

posted in: jobbarkiv

swerecycling_fixad_CMYKSwerock är en av Sveriges största leverantörer av fabriksbetong, grus och bergkross till bygg- och anläggningsbranschen, samt erbjuder transport- och entreprenadmaskintjänster under varumärkena Cliffton samt Cliffton Mining. Genom varumärket Swerecycling kan vi erbjuda återvinning av produktionsavfall från projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Omsättningen är cirka 4,8 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 900. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Swerecycling är en återvinningsverksamhet inom Swerock AB som bedriver återvinningsverksamhet inom fyra regioner i Sverige. Genom lokal närvaro sätter vi kunden i fokus och kan erbjuda kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar av hög kvalitet och samtidigt dra nytta av Swerocks samlade resurser.

Då vi har för avsikt att expandera vår verksamhet söker vi nu en platschef till vår hantering av förorenade jordar och avfall från bygg- och anläggningsprojekt. Verksamhetsområdena omfattar Kalmar, Blekinge län samt östra Kronobergs län.

Rollen som platschef innefattar ett uppföljningsansvar gällande lagar/myndighetskrav, kvalitets- och produktionskontroll samt ett resultatansvar. Du leder det dagliga marknadsföring- och försäljningsarbetet av våra tjänster både internt och externt samt har ett övergripande ansvar för kontakter med våra samarbetspartners.

Vi söker dig som är positiv, har social kompetens samt ser affärsmöjligheter. Du har god förmåga och erfarenhet av att självständigt leda och driva projekt

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från avfalls- eller bygg- och anläggningsbranschen. Har du även försäljningserfarenhet är detta meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan! – Läs mer och ansök här!