SITA söker Teknik- och Utvecklingsingenjör Marksanering

posted in: jobbarkiv

sita1I rollen som teknik- och utvecklingsingenjör driver du SITAs utveckling av behandlingsmetoder i huvudsak inom marksanering och massor/restprodukter från industrin. I ditt arbete ingår även att utveckla verksamheten inom enheten för jordar/marksanering inklusive återvinning och avsättning. Du arbetar med bedömningar och klassificering av inkommande material samt bedömningar av färdigbehandlad jord. I din roll ingår även att bistå försäljningsansvarig för marksaneringsenheten.

Vem söker vi?
Vi förutsätter att du har högskoleutbildning med direkt anknytning till naturvetenskaplig utbildning t ex inom kemi, geologi, miljövetenskap eller motsvarande samt att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom motsvarande områden. Du har erfarenhet från miljö-/ återvinningsindustrin alternativt byggbranschen eller konsultbranschen. Vi utgår ifrån att du är en engagerad person med stort intresse att göra en insats. För att nå framgång förutsätts att du arbetar systematiskt och har en analytisk och lugn läggning. Du har god förmåga att kommunicera, internt såväl som externt. Du är självgående i ditt arbetssätt och ett marknadsmässigt förhållningssätt. Du har en utåtriktad läggning och god förmåga att möta människor. Då du är verksam på både vår anläggning i Kovik samt Löt förutsätter vi att du har B-kort.

Vad erbjuder vi?
Detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett framgångsrikt företag. Verksamheten kännetecknas av en öppen och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. Hos oss får du möjligheten att arbeta med omväxlande, intressanta och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande och internationell miljö. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering enligt överenskommelse. Kontor finns i Kovik, Solna samt på Löt. Arbetet är på heltid med tillträde snarast.

Vill du vara med och skapa framgång?
Kontakta gärna avdelningschef Elisabeth Bäckström på 08-519 33 080. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@sita.se Märk din ansökan med ”Teknik- och utvecklingsingenjör”. Välkommen med din ansökan gärna redan idag men senast den 10 april!