ÅF söker erfarna miljökonsulter

posted in: jobbarkiv
aflogo

1 Om jobbet
Inom Affärsområde Miljö jobbar vi framgångsrikt med strategiska miljötjänster, förorenade områden, risk och säkerhet,  samt hållbar affärsutveckling. Marknadsområde Strategiska Miljötjänster stöttar sina kunder med frågor kopplade till miljölagstiftning samt ledningssystem. Våra konsulter är erfarna, har hög servicekänsla och gillar att jobba tillsammans med andra. Vi söker nu ytterligare miljökonsulter för att förstärka våra team i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi söker dig som har mer än 10 års erfarenhet av att jobba som miljökonsult för industrikunder. Du är en van uppdragsledare och tar ansvar för personal, tidsplanering och ekonomi i dina projekt. Vidare vill vi att du gillar att vara spindeln i nätet och att du är en god kommunikatör. Som erfaren konsult är du affärsmässig och du tycker att det är viktigt att lyssna på kunden för att förstå deras behov.

2 Vem är du?
Du har god kännedom om den verklighet kunderna har att förhålla sig till utifrån lag- och marknadskrav. Du är nyfiken och gillar att lära dig nya saker. Du är positiv och lösningsorienterad samt gillar att jobba tillsammans med andra! Vi tror att du har en bred kompetens inom miljöområdet med djupare kunskap inom något av nedanstående områden:

• Miljökonsekvensbeskrivning
• Tillståndsärenden enligt miljöbalken (inkl. tekniskbeskrivning)
• Kemikalier
• Avfall

Om ovanstående beskrivning passar in på dig ser vi gärna att du kommer med en ansökan redan idag! Vi ställer höga krav på dina kunskaper, din sociala kompetens och din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samtidigt som vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande projekt i en trevlig gemenskap. Våra kunder finns lokalt, nationellt och internationellt och tjänsten innehåller en del resor.

3 Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

4 Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience

5 Kontaktuppgifter för frågor
Mette Sjölin, Marknadsområdeschef (Stockholm) +46 10 505 1298
Jenny Book Torring, Sektionschef (Göteborg) +46 10505 3296
Annelie Färnström, Sektionschef (Malmö) 46 10 505 7376

Läs mer på http://www.afconsult.com/sv/Karriar/