ÅF i Stockholm Söker Miljökonsult till Förorenad Mark

posted in: jobbarkiv

aflogo

Om jobbet

ÅFs division Infrastructure tillhandahåller tjänster, metoder och lösningar för strategiska samt operativa besluts- och planeringsprocesser inom industrin, infrastruktur, byggprojekt, fastighetsutveckling, miljötekniska utredningar m.m.

Inom affärsområde miljö söker vi nu en erfaren konsult inom förorenade områden inriktad mot mark-grundvatten och/eller förorenade byggnader i Stockholm. ÅF arbetar brett med uppdrag inom vatten, miljö, risk och säkerhetsfrågor i Sverige och internationellt. Våra uppdragsgivare finns inom tillverkande-, olje- och kraftindustrin samtidigt som vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag inom bygg- och fastighetssektorn och mot offentliga beställare såsom kommuner och statliga myndigheter.

Vem är du?

Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu förstärka oss ytterligare inom Förorenade områden med stationeringsort Stockholm. Vi söker personer som har erfarenhet av förorenade områden och/eller förorenade byggnader, miljöinventering och miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader. Vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet.

Du som person är kundorienterad, kan se helheter och vill vara med och bygga ett växande område. På ÅF kommer du vara en del av en dynamisk grupp i en stor stabil koncern med förutsättningar för att skapa ett stort socialt nätverk inom organisationen. Club ÅF erbjuder personalaktiviteter för den intresserade.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Ansök idag och var med och bygg Sveriges ledande teknikkonsultföretag. Löpande urval sker. Sista ansökningsdag 8/3.

Om företaget

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med drygt 7300 medarbetare. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.

Kontaktuppgifter för frågor
Sektionschef Joakim Andersson Tel:010-505 40 51
Läs mer här!