ÅF söker Erfarna miljökonsulter

posted in: jobbarkiv

af-loggaOm jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag. Inom affärsområde Miljö erbjuder vi företag, myndigheter och organisationer kompetens inom strategiska miljötjänster, förorenade områden, risk & säkerhet samt hållbar affärsutveckling. Vi bistår industri och samhälle genom hela processen från idéstadie, analys, planering, provtagning, åtgärder, projektering samt kontroll och uppföljning . ÅF har lång erfarenhet och expertis inom områdena och har både tradition och nytänkande inom industrin och infrastruktur.

Vi söker nu erfarna miljökonsulter för vår verksamhet omfattande konsulttjänster inom miljö och förorenade områden med placering på något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Örnsköldsvik och Piteå. Våra konsulter har gedigna kunskaper och stort engagemang. Nu söker vi erfarna miljökonsulter inom:

  • Tillståndsärenden enligt miljöbalken
  • Avfallshantering
  • Förorenade mark/byggnader
  • Riskutredningar
  • Kemikalieutredningar

Vem är du?

Vi söker dig som jobbat minst fem år som konsult eller som jobbat inom industri, myndighet eller kommun. Vi vill att du kan jobba självständigt och leda andra i försäljning och vid levererans av uppdrag till våra kunder. Vi kan erbjuda en kreativ och dynamisk arbetsmiljö där du får vara med och utveckla företaget framåt. Vi söker dig som är engagerad och driven, gillar att samarbete och ser fram emot varje kundkontakt.

Du bör vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Din utbildning bör vara naturvetenskaplig eller teknisk på högskolenivå.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Vi söker marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.  Ansök idag och var med och bygg Sveriges ledande teknikkonsultföretag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är den 30 november, men vi går igenom urvalet löpande.

Läs mer och ansök här!