Swecos konsulter inom vatten och miljö i Luleå söker en gruppchef med miljöfokus

posted in: jobbarkiv

sweco

I vår ambition att vara i framkant och ytterligare stärka vår position som ledande teknikkonsult inom miljö- och vatten i Sverige söker vi nu en gruppchef för våra miljökonsulter till vårt kontor i Luleå/Piteå/Skellefteå. I Norrbotten sker en mycket intressant och spännande utveckling. Gruvnäringen utökar sin verksamhet, väg- och järnvägsnätet kompletteras, nya företag etablerar sig och städer flyttas! Denna utveckling medför ett stort behov av vatten- och miljötjänster, både nu och i framtiden.

Luleås vatten- och miljögrupp består idag av 16 kompetenta medarbetare. Vi fortsätter att växa och i vår ambition att ytterligare stärka vår position på marknaden söker vi nu en chef till våra konsulter inom miljöområdet. Som gruppchef ingår du i regionledningsgruppen på Sweco Environment, region nord, med 80 medarbetare. Ditt ansvar omfattar lite förenklat gruppens medarbetare, arbetsmiljö och rekrytering, resursplanering och ekonomisk planering, uppföljning och resultat. För att du ska behålla din tekniska kompetens kommer du dessutom att arbeta en del i uppdrag där du antingen leder eller ingår i team som leds av andra.

Läs mer här!