Swecos konsulter inom Vatten och miljö i Jönköping söker en Gruppchef inom miljöutredningar.

posted in: jobbarkiv

sweco

Som gruppchef ingår du i regionledningsgruppen på Sweco Environment, region väst. Ditt ansvar omfattar lite förenklat gruppens medarbetare, arbetsmiljö och rekrytering, resursplanering och ekonomisk planering, uppföljning och resultat. För att du ska behålla din tekniska kompetens kommer du dessutom att arbeta en del i uppdrag där du antingen leder eller ingår i team som leds av andra.

Den vi söker kommer att vara en nyckelperson för vår fortsatta framgång. Du har en bred och stor erfarenhet av miljöutredningar och intilliggande marknader samt med ett engagerat och drivande affärssinne vill fortsätta denna resa med oss. Du har antagligen minst 5 års erfarenhet inom miljöområdet, antingen som chef/ledare eller som konsult med ett ansvar för egna uppdrag.

Läs mer och ansök här!