Swecos konsulter inom vatten och miljö i Jönköping söker en erfaren medarbetare inom Förorenad mark.

posted in: jobbarkiv

sweco

Vi söker efter dig som har jobbat minst 5 år med frågor inom förorenade områden. Du är van att arbeta som uppdragsledare av utredningar rörande förorenad mark, grundvatten, luft och sediment, både vad gäller praktiska undersökningar men även kvalificerade riskbedömningar och åtgärdsutredningar.

Vi ser dig som en av gruppens nyckelpersoner inom förorenade områden och som tar ansvar för gruppens utveckling inom området. Du har en bred och stor erfarenhet av förorenade områden och intilliggande marknader samt med ett engagerat och drivande affärssinne vill fortsätta denna resa med oss. I din roll ingår att på ett affärsmässigt sätt driva våra uppdrag och samtidigt vägleda våra yngre konsulter.

Läs mer och ansök här!