Reijlers söker Gruppchef/uppdragsledare och utredare till Vatten och Miljö i Falun

posted in: jobbarkiv

rejlers

Rejlers söker ny gruppchef/uppdragsledare och fler utredare/uppdragsledare till kontoret i Falun. Grupp Vatten och Miljö har en bred kompetens inom miljöområdet och utför uppdrag åt industrier, fastighetsägare och olika offentliga aktörer som kommuner och kommunala bolag. Vi arbetar i alla olika faser av ett projekt, från förstudie och utredning till utförande och uppföljning.  Våra konsulter är verksamma inom teknikområdena vattenförsörjning, förorenad mark, och avfallsteknik/deponier.

Vi erbjuder anställning med stor frihet och ett personligt ansvarstagande i spännande projekt. Några exempel på uppdrag vi genomfört de senaste åren:

»             Provpumpning av grundvattentäkter

»             Sluttäckning av industrideponier

»             Utbyggnad av ytvattenverk – projektering, montering och drifttagning

»             Mifo fas 2-utredning på massaindustri

»             Inköp och montering av UV-utrustning på vattenverk

»             Lakvattenutredning för avfallsanläggningar

»             Provtagning av dioxinförorenade sediment

»             Projektering av reningsanläggning för gruvvatten

Som medarbetare i Rejlers uppskattar du samarbete och kunskapsutbyte med kollegor. Vi värdesätter, förutom teknikintresse, social kompetens, god samarbetsförmåga och lyhördhet för våra kunders behov.

Vi söker en gruppchef/uppdragsledare med dokumenterat goda ledaregenskaper samt flerårig kompetens och branschkännedom inom något, gärna flera, av ovan nämnda teknikområden. Vi ser gärna att du är resultatorienterad och har erfarenhet av att ta ekonomiskt ansvar för större projekt och/eller verksamheter. Rollen innebär att kombinera chefskapet med utrednings- och projektledningsarbete i uppdrag.

Som utredare/uppdragsledare ser vi gärna att du är utbildad ingenjör med inriktning mot vattenförsörjning och/eller avfallsteknik, samt att du har några års erfarenhet av att arbeta inom angivna teknikområden.

Arbetet kräver god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift.

Om Rejlers

Rejlers grundades år 1942 och har tillhandahållit kvalificerade tekniska konsulttjänster sedan dess. Idag är Rejlers över 1800 medarbetare på cirka 80 orter i Sverige, Finland, Norge och Ryssland. I Sverige arbetar närmare 1 000 konsulter över hela landet. Vi erbjuder teknisk rådgivning och helhetslösningar till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vatten och Miljö är en relativt ny grupp inom Rejlers, men verksamheten i Falun har funnits i nästan tjugo år (tidigare GVT Grundvattenteknik AB).

För oss på Rejlers är hälsa en hjärtefråga. Vi tror att framgång hänger ihop med hur man mår som individ, psykiskt och fysiskt. Att skapa förutsättningar för våra medarbetare att må bra tror vi är det bästa vi kan göra för att lyckas som företag.

Lokalisering

Falun/Borlänge/Gävle

Övrigt
Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Martin Edqvist HR, tfn 0706 118 228 eller Mikael Limér, tf Gruppchef Vatten och Miljö tfn 0722 476 640.

Sista ansökningsdatum är den 22 november 2014.

Läs mer och ansök här!