ÅF i Stockholm söker Miljökonsult – förorenade byggnader

posted in: jobbarkiv

af-logga

Om jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag. Inom affärsområde Miljö erbjuder vi företag, myndigheter och organisationer kompetens inom strategiska miljötjänster, förorenade områden, risk & säkerhet samt hållbar affärsutveckling. ÅF växer och har pågående stora projekt inom såväl infrastruktur-, industri- som byggsektorn. Tillsammans med berg-, geoteknik och byggledning skapar vi helhetslösningar inom bygg- och projektrelaterade miljöfrågor.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver under hösten förstärka oss ytterligare inom förorenade områden/byggnader med stationeringsort Stockholm. Rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet.

Vem är du?

Vi söker personer som har erfarenhet av att arbeta med förorenade byggnader, miljöinventering och miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader. Vi ser att du har erfarenhet från lagstiftning och branschregler inom byggprocessen, miljöinventeringar av byggnader samt upprättande av rivningsplaner. Erfarenheter från byggnadsteknik/konstruktionsarbeten är meriterande.

Vi tror att Du har erfarenhet från att arbeta som konsult och i grunden har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du bör ha några års erfarenhet från uppdrag enligt ovan.

Som person är du kundorienterad, kan se helheter och vill vara med och bygga ett växande område. Hos oss kommer du att jobba med att utveckla kundrelationer och genomföra uppdrag. Du är utåtriktad, drivande och en kommunikativ lagspelare.  Behöver vi säga att du dessutom är resultatinriktad och brinner för att göra affärer inom området?

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Vi söker marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Läs mer och ansök här!