ÅF söker Uppdragsledare till Göteborg inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv
af-logga
Sista ansökningsdag 2014-11-05

Om jobbet

Nu är det full fart på ÅF och vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag. Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar spännande åtaganden. Nu söker vi en uppdragsledare med inriktning mot förorenade områden.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att :

  • Samordna och driva projekt inom förorenade områden.
  • Handleda andra konsulter i uppdrag.
  • Upprätta och bibehålla kundrelationer.
  • Agera handläggare i vissa projekt.
  • Bidra till fortsatt utveckling av sektionen och affärsområdet Miljö.

Vi som arbetar på affärsområde Miljö i Göteborg är ett 20-tal glada, professionella och engagerade kollegor i varierande åldrar. På sektionen förorenade områden arbetar 12 konsulter med hög kompetens inom mark, vatten, byggnader och sediment. Vi drivs av att göra kvalitativa arbeten för våra kunder och att bli utmanade med nya spännande projekt. Vi som grupp utvecklas genom att vi är lagspelare som hjälper varandra. Vi har en god och opretentiös stämning i gruppen.

Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.

Vem är du?

.Nu söker vi dig som arbetat med förorenade områden i minst 5 år. Du är väl insatt i teknikområdet, har förståelse för att arbeta inom konsultbranschen samt har god kompetens avseende undersökningsmetoder, riskbedömningar och åtgärder avseende förorenade områden. Det är en fördel om du har erfarenhet av föroreningsproblematik från olika branscher samt i såväl mark och vatten som byggnader och sediment. Du har lätt för att samarbeta, är van att arbeta i grupp och är en utpräglad teamplayer.

Du är flexibel och en duktig organisatör som kan hantera flera parallella uppdrag/uppgifter. Som granskare av andras rapporter bör dina språkkunskaper vara goda och den tekniska kompetensen inom området hög.

Du ska också ha förmåga att skapa och upprätthålla kundrelationer och vara affärsmässig för att bidra till sektionens och affärsområdets fortsatta utveckling.

Du har en akademisk examen som civilingenjör/magister eller högre, med inriktning mot förorenade områden.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Ansök idag och var med och bygg Sveriges ledande teknikkonsultföretag.

Om företaget

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen.

Verkar det intressant? Läs mer och ansök här!