WSP söker miljökonsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

wsp_loggaWSP Environmental avdelning Mark och Vatten Syd växer och behöver förstärka med en kvalificerad miljökonsult till vårt kontor i Karlskrona.

Inom Mark och Vatten i Sverige är vi ca 100 medarbetare och våra huvudsakliga verksamhetsområden är yt- och grundvatten, förorenade områden, MKB och tillstånd, bergmaterial/täktplanering, Miljö due diligence, geoenergi, geofysik och avfalls-/deponiteknik. Mark och Vatten-enheter inom WSP finns idag på ca 16 kontor runt om i landet och vi har medarbetare med många olika kompetenser såsom hydrogeologer, miljötekniker, miljövetare, ekosystemtekniker, kemitekniker, biologer, fälttekniker, landskapsarkitekt m.m. Vi har en mycket diversifierad och bred kundbas.

Till vårt kontor i Karlskrona söker vi en erfaren uppdragsledare/handläggare av mark och vatten-tjänster inom förorenade områden. Vi söker dig som är naturvetare eller civilingenjör och har minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete med mark- och vattenfrågor. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska.

Stort engagemang, affärsmässighet, hög kompetens, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Då vi arbetar i ett internationellt bolag med mycket och ökande kontakter med våra enheter och i projekt runt om i världen är goda språkkunskaper i engelska och andra språk en merit. Tjänsten innebär även fältarbete och körkort för bil förutsätts.

Tjänsten kan erbjudas som fast tjänst eller vikariat.

Sista ansökningsdatum är 26/9.

Läs mer och ansök här!