ÅF söker Miljökonsult – förorenade områden

posted in: jobbarkiv

af-loggaOm jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande prestigeuppdrag.

Inom affärsområde Miljö arbetar vi brett med uppdrag inom vatten, miljö, risk och säkerhetsfrågor i Sverige och internationellt. Våra uppdragsgivare finns inom tillverkande-, olje- och kraftindustrin samtidigt som vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag inom bygg- och fastighetssektorn och mot offentliga beställare såsom kommuner och statliga myndigheter.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu ytterligare en miljökonsult med fokus på förorenade områden. Placeringsort är Stockholm.

Vem är du?

Vi tror att du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet från arbeten med förorenade områden och i grunden har du relevant högskoleutbildning inriktad mot miljöinventering av byggnader eller mot mark och grundvatten

Som person är du kundorienterad, kan se helheter och vill vara med och bygga ett växande område. Du är utåtriktad, drivande och en kommunikativ lagspelare.  Behöver vi säga att du dessutom är resultatinriktad och brinner för att göra affärer inom området?

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete.

På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.
Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 30 september.

Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Läs mer och ansök här!