ÅF söker Miljökonsult – förorenade områden

posted in: jobbarkiv

af-loggaOm jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande prestigeuppdrag.

Inom affärsområde Miljö arbetar vi brett med uppdrag inom vatten, miljö, risk och säkerhetsfrågor i Sverige och internationellt. Våra uppdragsgivare finns inom tillverkande-, olje- och kraftindustrin samtidigt som vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag inom bygg- och fastighetssektorn och mot offentliga beställare såsom kommuner och statliga myndigheter.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu ytterligare en miljökonsult med fokus på förorenade områden. Placeringsort är Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av att arbeta med miljötekniska markundersökningar och förorenade områden. Självklart har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Som person är du kundorienterad, kan se helheter och vill vara med och bygga ett växande område. Du är utåtriktad, drivande och en kommunikativ lagspelare.  Behöver vi säga att du dessutom är resultatinriktad och brinner för att göra affärer inom området?

Läs mer här!