ÅF söker Miljökonsult – förorenade byggnader

posted in: jobbarkiv

af-logga

Om jobbet

 Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande prestigeuppdrag. ÅFs affärsområde Miljö erbjuder företag, myndigheter och organisationer kompetens inom hållbar affärsutveckling, strategiska miljötjänster, förorenade områden samt risk & säkerhet. Vi arbetar brett med våra uppdrag, både i Sverige och internationellt. Våra uppdragsgivare finns inom tillverkande-, olje- och kraftindustrin samtidigt som vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag inom bygg- och fastighetssektorn och mot offentliga beställare såsom kommuner och statliga myndigheter.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver nu ytterligare en erfaren miljökonsult i Stockholm, med fokus på förorenade byggnader.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med miljöinventering och miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader. Vi ser att du har erfarenhet från lagstiftning och branschregler inom byggprocessen, miljöinventeringar av byggnader, fuktskadeutredningar samt upprättande av rivningsplaner. Det är önskvärt att du är certifierad enligt CMF. Har du dessutom erfarenhet från Environmental Due Diligence är det värdefullt. Erfarenheter från byggnadsteknik/konstruktionsarbeten är meriterande.

Vi tror att Du har erfarenhet från att arbeta som konsult och i grunden har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du bör ha minst 5 års erfarenhet från uppdrag inom området.

Som person är du kundorienterad, kan se helheter och vill vara med och bygga ett växande område. Hos oss kommer du att jobba med att utveckla kundrelationer och genomföra uppdrag. Du är utåtriktad, drivande och en kommunikativ lagspelare.  Behöver vi säga att du dessutom är resultatinriktad och brinner för att göra affärer inom området?

Vi erbjuder

Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete.

På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

Välkommen med din ansökan redan idag, eller senast den 8 juni. Vi går igenom urvalet löpande.

Läs mer här!