BGM söker en handläggare och en erfaren projektledare inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

logo_BGMARBETA HOS OSS

Är du en av oss? BGM söker en handläggare och en erfaren projektledare inom förorenade områden.

Kontakta vår VD Johan Ericsson vid intresse och för mer information.

Vi strävar efter att ständigt utvecklas och vara ett attraktivt och framgångsrikt företag. Ytterst handlar vår verksamhet om att genomföra projekt av olika karaktär, ofta i nära relation med våra kunder. Engagerade och kunniga medarbetare är en viktig faktor i vår verksamhet. Hos oss finns betydande möjligheter att utvecklas personligt, dels inom sitt kompetensområde men även på ett bredare plan, vi lägger stor vikt vid det. Individuellt engagemang och eget driv samt vilja att arbeta i grupp ser vi som viktigt.

Mail:  johan.ericsson@bgm.nu, Tel: 070-689 15 53
BG&M Konsult AB
www.bgm.nu