ALcontrol söker Säljare till markteamet i Linköping

posted in: jobbarkiv

alcontrol_logoALcontrol expanderar inom affärsområdet Mark vilket gör att vi har behov av en ny medarbetare till markteamet i Linköping.

Vi söker en säljare med fokus på försäljning inom förorenad mark. En central del av arbetet rör kundkontakter och tjänsten innebär resande. Vi söker dig som tycker att kundvård och kontakt med kunder är viktigt och roligt och som har förmåga att arbeta självständigt.

Som säljare i markteamet ansvarar du för försäljningen inom affärsområdet.  Du planerar och driver säljaktiviteter samt genomför säljprocessen från offert till avslut. Du arbetar självständigt och i nära samarbete med övriga i markteamet bestående av försäljningschef, säljare och kundservice. Våra kunder är mestadels miljökonsulter och entreprenörer som kräver snabb återkoppling. Fokus i tjänsten är att du som säljare ska synliggöra ALcontrol på marknaden främst genom kundmöten. Distriktet är hela Sverige vilket i snitt innebär resande 1-3 dagar i veckan.

Vi vill att du har förmåga att inge förtroende, att du kan sätta dig in i kunders olika behov och skapa långsiktiga relationer. Som person tror vi att du är utåtriktad, initiativrik och resultatfokuserad. Du är van att planera ditt eget arbete och arbeta självständigt. Meriter inom försäljning och arbetslivserfarenhet inom kunskapsområdet ser vi som en stor fördel. Tekniska kunskaper inom organisk eller oorganisk kemi och/eller erfarenhet av laborativt arbete är meriterande liksom erfarenhet från arbete med förorenade områden som tex miljökonsult eller liknande. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.Tillträde snarast. ALcontrol tillämpar provanställning.

Läs mer och ansök här!