WSP söker Handläggare miljö till Sundsvall

posted in: jobbarkiv

wsp_loggaID: 7345

Plats : Europe – Sweden – Sundsvall

Typ : Permanent

Sista datum : 2014-02-15

 

Introduktion

Vi söker handläggare miljö, med inriktning på något eller några av teknikområdena förorenade områden, avfall, vatten och tillståndsansökningar/MKBer till vårt Sundsvallskontor.

WSP Samhällsbyggnad i Sundsvall har många spännande uppdrag på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag.
Vi utökar nu med medarbetare som kan utveckla miljögruppen i Sundsvall.
Våra uppdragsgivare utgörs av kommuner och kommunala bolag, industrier och entreprenörer.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2 500 medarbetare.

Ansvarsområden

Som handläggare miljö kommer du att arbeta i små och stora uppdrag inom några av ovan angivna teknikområden. Vi söker dig som är intresserad av kombinationen fältarbete och kontorsarbete eftersom miljöprovtagning, utvärdering av fältdata/analyssvar samt rapportskrivning är en del av arbetsuppgifterna.
Vi erbjuder en stimulerande multidisciplinär miljö med goda möjligheter till nationella kontakter och uppdrag. Du ges möjlighet att verka i en expansiv organisation.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning och några års erfarenhet inom minst ett av ovan nämnda teknikområden.

Konsultrollen ställer höga krav på stort engagemang, god samarbetsförmåga, prestigelöshet och ansvarstagande. För att trivas tror vi att du är en person med social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag.

God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.
B-körkort.

Kontakt

Göran Bergström 070-2039096
Henrik Jönsson 070-3991808

Ansök här: http://www.wspgroup.com/sv/WSP-Sverige/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/Vacancy/?vacancyId=7345