Uppdragsledare inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

wsp_loggaID: 7314

Plats : Europe – Sweden – Umeå

Typ : Permanent

Sista datum : 2014-02-15

Introduktion

Affärsområdena WSP Samhällsbyggnad och Bro- och Vattenbyggnad ser ljust på framtiden. Därför söker vi nytänkande, engagerade och kvalitetsmedvetna konsulter till våra avdelningar i Nord. Vi arbetar i god samverkan mellan avdelningarna, med övriga landet och övriga affärsområden. Vi verkar i hela planeringsprocessen från tidiga studier till sena skeden samt med besiktningar och kontroller.
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2 500 medarbetare.
Vi kommer behandla ansökningarna fortlöpande och kan påbörja rekryteringsprocessen innan slutdatumet för annonseringen.

Ansvarsområden

Som uppdragsledare kommer du att arbeta i små och stora uppdrag och vara med att utveckla WSPs tjänsteutbud.
Du kommer att handlägga och även driva egna uppdrag från början till slut.
Detta innefattar främst att svara för byggledning vid saneringsentreprenader, men även att hantera inventeringar, undersökningar, anmälningar till miljömyndigheter, åtgärdsutredningar och projektering, framtagande av förfrågningsunderlag, kontakter med entreprenörer, byggledning vid saneringsentreprenader.

Kvalifikationer

Minst 5 års erfarenhet inom förorenade områden och saneringsentreprenader
Svenska i tal och skrift
B-körkort

Kontakt

Göran Bergström 070-2039096
Tomas Widerstedt 070-3466038

Ansökan: http://www.wspgroup.com/sv/WSP-Sverige/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/Vacancy/?vacancyId=7314