Scantec Nordic söker säljare inom miljöteknik – Göteborg

posted in: jobbarkiv

scantecnordic-klarScantec Nordic är en av Sveriges största distributörer av tillbehör och förbrukningsartiklar samt instrument för Analys och Mätteknik. Scantec Nordic marknadsför och säljer produkter och tjänster till industrin, konsulter, entreprenörer, sjukhus, kommuner, universitet och högskolor. Scantec Nordic är marknadsledande inom marksanering och arbetsmilö, och har en trogen kundgrupp som erbjuds utbildning via kurser och seminarier, hög närvaro och service.

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en Kvalificerad teknisk säljare inom miljöteknik.

Dina arbetsuppgifter som teknisk säljare består i att besöka och bearbeta nya och befintliga kunder i Norden, dock främst i Sverige. Du säljer hela Scantecs utbud av produkter och tjänster av portabla instrument för miljökontroll, såsom XRF-instrument, PID-instrument, gasanalysatorer, gasvarnare och luftprovtagningsutrustning. Scantec representerar leverantörer med produkter i teknikens framkant såsom Gasmet, Geotechnical, GrayWolf, Inficon, LarsonDavis, Olympus, RAE Systems, SE International samt SKC.

Du ingår i ett nordiskt säljteam och förväntas att bidra till teamets framgång och försäljnings-utveckling. Du rapporterar till Försäljningschefen. Kunderna du träffar är oftast konsulter inom miljövård eller arbetsmiljö samt tillsynsmyndigheter. Med tanke på distriktets geografi är tjänsterna förenade med många resdagar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas som säljare inom teknik och har ett brinnande intresse för miljö.

Läs mer här!