SPT ordnar Branschdagarna 2014, Kistamässan, Stockholm 12-13 mars

posted in: Kurser och konferenser

Fyll på med inspiration och kunskap
Kistamässan, Stockholm 12-13 mars

Om bara 18 år 2030, är målet att den svenska fordonsflottan ska vara fossilneutral. Hur hanterar vi de utmaningar som kommer att uppstå på vägen dit? Under Branchdagarna 2014 blandas de breda visionerna och de konkreta erfarenheterna på ett sätt som ger dig inspirationen, verktygen och strategierna som gör det lättare att välja rätt väg in i framtiden. Stärk ditt nätverk och knyt till dig värdefulla affärskontakter från hela Norden.

Branschdagarna är Sveriges ledande mötesplats för alla som jobbar inom drivmedelsbranschen. Som deltagare får du inblick i och fördjupad förståelse för framtidens teknik och drivmedel. Träffa berörda myndigheter och lär dig allt om kommande regler och föreskrifter.

Under dag 2, den 13 mars, är fokus på nyheter och förändringar för de som är ackrediterade för cisternkontroll – se mer info i programmet. Det är även möjligt att endast delta dag 2.

Branschdagarna arrangeras av branschorganisationer SPT, STOR och Energigas Sverige.

Läs mer här!