Faveo söker Miljökonsult i Stockholm

posted in: jobbarkiv

faveo

Faveo Projektledning AB är ett medarbetarägt företag inom professionell projektledning. Vi har 350 medarbetare fördelade på nio kontor i Norge och Sverige. Vår miljöavdelning i Stockholm expanderar och vi söker dig som har några års erfarenhet som utredare/samordnare inom miljöområdet.

 Faveo är idag involverade i flera projekt där rollen som miljösamordnare efterfrågas. I din konsultroll kommer du att få arbeta självständigt och styra dina arbetsuppgifter under eget ansvar.

Vi tror att du är en öppen, social och prestigelös person med erfarenhet av miljöfrågor inom främst byggsektorn. Du bör ha arbetat med miljöinventeringar av byggnader, rivningar och föroreningar i mark och vatten. Du bör ha arbetat som miljösamordnare och gärna vara certifierad för miljöklassning enligt Miljöbyggnad.

 Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du förstår konsultrollen, deltar i försäljnings- och anbudsprocessen, delar med dig av dina kunskaper och vill lära dig mera. Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning.

 Sista ansökningsdag är 2013-08-13

Välkommen med intresseanmälan och CV.

Mer information finns på vår hemsida; http://www.faveo.se/Karriar/Lediga-Tjanster/

Eller kontakta Mikael Pyyny, Avdelningschef Anläggning och Miljö region Öst, 070-431 03 54, mikael.pyyny@faveo.se