MRM Konsult söker Miljökonsult

posted in: jobbarkiv

MRM_skärm_RGBMRM Konsult AB är ett personalägt företag med 15 anställda med huvudsaklig verksamhet i Sverige. Inom våra tre verksamhetsområden, mark, radon, och miljö har vi en hög kompetensnivå bestående av geofysiker, geotekniker, geologer m.m.

Inom verksamheten rymmer vi också två ackrediterade laboratorier, ett för radonmätning samt ett inom väg- och geoteknik.

Vi söker en erfaren miljökonsult med inriktning mot bl.a. förorenad mark. Din bakgrund är lämpligen civilingenjör inom Väg- och Vatten, gärna med geoteknik eller samhällsbyggnadsteknik som bas. Du bör även vara en utåtriktad person som har lätt för att ta kontakt med kunder och dessutom ha vana med att arbeta självständigt samt ta eget ansvar inom området.

 För kravprofiler samt information se www.mrm.se

Kontakt: Tony Karlsson t.f. VD, 0920-604 65 eller tony.karlsson@mrm.se

 Sista ansökningsdag, 2013-07-31

Läs mer här!