Vectura söker erfaren miljögeotekniker till Göteborg

posted in: jobbarkiv

Vectura

Vectura växer, vill du vara med på resan?
Erfaren Miljötekniker

Vi har nu många spännande uppdrag inom väg- och järnväg och utvecklingsprojekt inom energisektorn och söker en erfaren miljötekniker, med inriktning mot förorenade områden, för att komplettera vårt team till kontoret i Göteborg. Våra kunder är främst Trafikverket och kommuner men även privata beställare och entreprenörer är kunder hos oss.

Om rollen

Som Miljötekniker kommer du att medverka i utredningar inom miljöområdet i infrastruktur- och samhällsplaneringsprojekt och bidra till att hitta hållbara lösningar för Vecturas kunder. Din miljöteknikkompetens efterfrågas i projekt från tidiga utredningar till miljökonsekvensbeskrivningar, och miljöfrågor under projektering- och byggskedet. Du kommer att jobba i en stor organisation med goda möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter utifrån kompetens och intresse.

Om egenskaper och krav

Du har en akademisk utbildning och är specialiserad inom miljöteknik/efterbehandling av förorenade områden. Du har minst fem års erfarenhet som teknikansvarig inom förorenade områden, gärna med erfarenhet inom myndighetssidan. Vi ser gärna att du har jobbat med riskbedömningar, projektering av efterbehandlingsåtgärder, miljökontroll och avfall/deponifrågor. Du har också god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Kanske har du redan idag goda upparbetade kundrelationer.

Som person är du kommunikativ och har en analytisk förmåga. Du tycker om att samarbeta och att arbeta med nya frågeställningar och uppgifter. Du har också förmåga att självständigt planera, genomföra och följa upp dina uppdrag

Om arbetsplatsen

Vectura är Sveriges största transportinfrastrukturkonsult. Vi har mer än 1200 teknikkonsulter och finns på ett 40-tal orter i Sverige, Norge och Danmark. Du kommer att arbeta tillsammans med uppdragsledare, byggledare, projektörer, geotekniker, utredare, miljöspecialister, landskapsarkitekter m fl. Vi har både bredd och specialistkompetens inom många fackområden.

Du erbjuds en utvecklingsintensiv miljö och vi har såväl bredd- som spetskunskap inom hela infrastrukturområdet. Vi erbjuder dig en innovativ företagskultur med kompetenta och kreativa kollegor, stora personliga utvecklingsmöjligheter och förmånliga arbetsvillkor, där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt.

Vectura är marknadsledande teknikkonsulter inom transportinfrastruktur och står för ett unikt kunnande i samspelet mellan transportslagen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara transportsystem och erbjuder tjänster inom utredning och analys, projektering, bygg- och projektledning samt drift och underhåll. Från ett 40-tal orter i Sverige, Norge och Danmark skapar vi en klokare väg mot framtiden. Läs mer på www.vectura.se

Urval sker löpande. Ansök gärna redan idag