Geoserve söker arbetsledare inom marksanering

posted in: jobbarkiv

geoserve

Geoserve AB är ett nystartat företag med inriktning på utförande av marksanering, vattenrening samt mark- och installationsarbeten på drivmedelsanläggningar.  Vi har kontor i Göteborg och Västerås och utför uppdrag över hela landet. Vår målsättning är att vi skall uppfattas som den mest pålitliga och kompetenta entreprenören inom vårt verksamhetsområde.

Vi söker dig som vill ha ett självständigt, varierande och fritt arbete under eget ansvar. Tjänsten innebär att leda, dokumentera och delta i den dagliga verksamheten på våra arbetsplatser. Tillsammans med våra underentreprenörer och kundens miljökonsulter säkerställer du att arbetet utförs med hög säkerhet och kvalitet. Vi som ansvarar för verksamheten har lång erfarenhet och stort kunnande och utlovar dig ett bra stöd och feedback.

Du skall vara flexibel, noggrann, ansvarstagande, problemlösande och ha förmåga att skapa goda relationer med våra kunder och samarbetspartners. Tjänsten innebär mycket resor och övernattningar på annan ort. Du bör ha relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbeten.

Vi planerar att rekrytera personal kontinuerligt under året och önskar få din ansökan med CV senast den 28 februari 2013.

Ring oss gärna för mer information:
Henrik Ekman, Göteborg, tel 0735-18 72 70
Eric Wadstein, Västerås, tel 0735-18 72 72

Läs mer på www.geoserve.se