Halmstads kommun söker miljö- och hälsoskyddsinspektör

posted in: jobbarkiv

halmstadMiljö- och hälsoskyddskontoret arbetar med tillsyn, information och rådgivning inom områden som regleras av miljöbalken och livsmedelslagstiftningen. Vårt arbete syftar till att minska samhällets negativa påverkan på människor och miljö och bidra till en långsiktig hållbar utveckling.

Är du en serviceinriktad person som har kunskaper inom området förorenad mark? Då kan du vara rätt person för oss! Vi behöver ersätta en av våra erfarna medarbetare som har gått till en tjänst på högskolan i Halmstad.

Tjänsten är placerad på miljöavdelningen där du tillsammans med övriga miljö- och hälsoskyddsinspektörer arbetar med tillsyn, information och rådgivning inom miljöbalken med flera lagstiftningar. Inom detta arbete möter du människor som företagare såväl som enskilda medborgare i Halmstads kommun. Miljö- och hälsoskyddskontoret har totalt ca 35 anställda.

Kvalifikationer
Du bör vara miljö- och hälsoskyddsinspektör eller ha annan för denna tjänst relevant högskoleutbildning. För just denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet av tillsyn inom området förorenad mark. Praktisk erfarenhet och personlig lämplighet värdesätter vi särskilt.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha kunskap om aktuell lagstiftning. Du ska även kunna balansera din myndighetsutövning med en väl utvecklad serviceanda. Vi använder ärendehanteringssystemet ECOS.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast 2013-01-22, ange referensnummer A305533

Du kan söka detta jobb genom offentligajobb.se: (länk)