WSP söker fältingenjör inom förorenade områden till Umeå

posted in: jobbarkiv

Introduction

WSP Samhällsbyggnad är ett affärsområde inom WSP Sverige AB. På vårt kontor i Umeå arbetar ett 40-tal personer med utredning och projektering inom mark- och anläggning, geoteknik, miljöteknik, landskapsplanering, spår, väg, VA och fjärrvärme m m.

Vi söker en fältingenjör som även kan svara för redovisning i CAD/GIS. Du kommer att ingår i vår grupp inom miljöteknik som idag består av 10 personer och utför bland annat miljögeotekniska utredningar och undersökningar. Vi har ett nära samarbete med övriga WSP-kontor.

Anställningen är en visstidsanställning fram till 1/7 2013, varefter förlängning kan komma att ske.

Responsibilities

Dina arbetsuppgifter omfattar att planera och utföra fältarbete självständigt samt tillsammans med borrledare i uppdrag som rör förorenad mark, vatten, sediment mm. Du kommer även att få svara för redovisning av uppdrag inom geoteknik och miljögeoteknik i CAD/GIS. Våra uppdrag ligger främst i Västerbottens län, men uppdrag utanför länet kan även förekomma. Våra kunder är verksamma inom såväl privat som offentlig sektor.

Requirements

Du har kortare högskoleutbildning med inriktning mot fältarbete med förorenad mark, sediment och grundvatten, exempelvis högskoleingenjör Samhällsbyggnadsteknik eller examen från Markekologisk Design.

Du har grundläggande kunskap i AutoCAD. GIS-kunskap är inget krav men är meriterande. Genomgången SGF-utbildning i miljötekniska markundersökningar och certifieringsutbildning är mertiterande, liksom språkkunskaper utöver svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Som person bör Du vara målorienterad, noggrann samt trivas med arbete i grupp. Ange referenser med kontaktperson i ansökan.

Contact

Göran Bergström 090-703440 eller Gustaf Sjölund 090-703423

Läs mer här!