WSP Samhällsbyggnad söker Uppdragsledare inom miljöteknik till Skellefteå

posted in: jobbarkiv

WSP Samhällsbyggnad i Skellefteå söker Uppdragsledare inom miljöteknik med inriktning på gruvindustrin, dagvatten, förorenade områden, avfallsteknik och vindkraft.

WSP Samhällsbyggnad i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik erbjuder konsulttjänster till offentlig och privat sektor inom teknikområdena väg och järnväg, mark och landskap, geoteknik, va och fjärrvärme, process och miljö. Vi jobbar i en god marknad där våra kunder i ökad omfattning efterfrågar våra tjänster. Umeåkontoret är WSPs 4:e största kontor i Sverige med 140 medarbetare. Inom miljöteknik samverkar vi med övriga kontor i Norrland (Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå och Luleå) där vi för närvarande är ett 20-tal miljökonsulter.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av miljöfrågor. Du är van att leda projekt och är intresserad av kundkontakter och marknadsarbete. Du har hög kompetens inom något eller några av nämnda teknikområden, har god analytisk förmåga och vana av att uttrycka sig i tal och skrift.

Sista ansökan: 2012-08-15

Läs hela annonsen här!