SGI söker Erfaren forskare med inriktning mot förorenade områden

posted in: jobbarkiv

-till Linköping, Göteborg, Malmö eller Stockholm

Denna annons riktar sig till dig som disputerat och som hunnit skaffa några års yrkeserfarenhet som forskare inom verksamhetsområdet förorenade områden.

SGI kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, där du har möjlighet att arbeta med en kombination av tillämpad forskning, rådgivning och kunskapsförmedling. Sedan 2010 har SGI det nationella ansvaret för forskning, teknikutveckling och kunskapsuppbyggnad inom förorenade områden.

Arbetsuppgifter:

Du kommer främst att arbeta med forsknings- och utvecklingsprojekt med inriktning mot förorenade områden tillsammans med övriga kollegor på SGI. En viktig arbetsuppgift är att medverka i det nationella forsknings- och utvecklingsarbetet rörande förorenade områden. Du kommer även att ha möjlighet att medverka i våra EU-projekt och samverka med andra forskningsinstitut och myndigheter.

Kompetens:

Du skall ha naturvetenskaplig eller teknisk forskarutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller miljöteknik. Du skall även ha erfarenhet från miljögeoteknisk FoU-verksamhet med betoning på förorenade områden och erfarenhet av att självständigt initiera och leda forsknings-, utrednings- och utvecklingsprojekt.

 Läs hela annonsen här!