Hifab söker Projektledare i Miljöteknik till Malmö och Helsingborg

posted in: jobbarkiv

Att flytta gränser är att växa
Hur långt vill du nå?

Ditt nya jobb

Vi söker projektledare till Hifab i Malmö och Helsingborg. Du får jobba tillsammans med erfarna medarbetare i hela Sverige och vi ser gärna att Du tar en nyckelroll med ansvar från första kundkontakt till färdig rapport/utfört uppdrag och nöjd kund. Vi har idag flera unika projekt där vi arbetar med nya tekniker och spetskompetenser. Hos oss har Du möjlighet att arbeta med utmanade projekt i ett positivt arbetsklimat!

 Din blivande arbetsgivare

Hifab är ett av Sveriges ledande projektledningsföretag inom anläggning, bygg, installation och miljö (inomhus och i mark). Företaget grundades 1947 och är rikstäckande med 15 kontor. Internationellt leder vi projekt i över 20 länder. Hifab har ca 350 medarbetare och omsatte ca 423 Mkr år 2010. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

 Dina kommande möjligheter

Du får möjligheten att arbeta med många olika projekt i alla skeden. Du har alla möjligheter att utveckla Din kompetens i den riktning som Du önskar. Vi arbetar även mycket med att ge dig de bästa förutsättningarna för att få ihop livspusslet, hos oss får du bl.a. planera din egen arbetstid med hänsyn till projektet, flextid, friskvårdsbidrag, löneväxlingsmöjligheter och företagshälsovård.

Sista ansökningsdatum 1 juni, men skicka gärna ansökan så snart som möjligt!

Läs hela annonsen här!