DGE söker seniorkonsult inom området Mark och grundvatten

posted in: jobbarkiv

Vill du jobba hos oss?

Miljöområdet är i ständig förändring och våra medarbetares kompetens är vår viktigaste tillgång. Vill du vara med och stärka vårt team och bli en del av DGE Mark och Miljö? Välkommen att höra av dig.

DGE Mark och Miljö söker seniorkonsult inom området mark och grundvatten
Du kommer att jobba inom området mark och grundvatten på vårt kontor i Malmö. Ansökningar till kontoren i Göteborg eller Kalmar kommer emellertid också att beaktas. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande med både fält- och utredningsarbete. Du ansvarar för dina egna uppdrag med avseende på kundkontakter, planering, genomförande och ekonomi.

Vi söker dig som är civilingenjör eller naturvetare och har minst åtta års erfarenhet som konsult, i första hand med förorenade områden. Erfarenhet av  deponier eller grundvattenfrågor speciellt är meriterande. Du är bra på att kommunicera, flexibel, ordningsam och en utpräglad lagspelare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde efter överenskommelse.

Senaste ansökningsdag: 2012-06-30

Läs mer och ansök här!