Junior projektledare Miljöteknik förorenade områden till Hifab Stockholm

posted in: jobbarkiv

Att flytta gränser är att växa

Hur långt vill du nå?

 Ditt nya jobb
Som junior projektledare inom Miljöteknik förorenade områden på Hifab får du jobba såväl självständigt som i team i små och stora projekt. Du kommer att vara med från första kundkontakt till projektens slutförande. På Hifab bygger du upp ett kontaktnät och använder din unika kompetens att hitta bra lösningar för våra kunder. Vårt Stockholmskontor blir din bas.

Din blivande arbetsgivare
Hifab är ett av Sveriges ledande projektledningsföretag. Företaget grundandes 1947 och är rikstäckande med 15 kontor. Verksamheterna bedrivs inom bygg, installation, miljö, anläggning och fastighetsutveckling. Internationellt leder vi projekt i ett 20-tal länder. Hifab har 350 medarbetare och omsatte ca 425 mkr år 2010. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Dina kommande möjligheter
Hos oss arbetar du i stora och prestigefyllda projekt. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu större. Dels genom vår Projektledarskola, dels genom att kunskaper aktivt sprids över våra affärsområden. Och som det inte var nog: vi har en av marknadens bästa förmånsportaler där du kan välja mellan olika erbjudanden.

Läs hela annonsen här!