Hifab söker Senior projektledare till Luleå

posted in: jobbarkiv

Att flytta gränser är att växa
Hur långt vill du nå?


Ditt nya jobb

Vi söker Dig som vill jobba med miljöfrågor både självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter anpassas efter din bakgrund och kan bestå av utredningar, provtagningar, analyser och rapportskrivning.

Vi söker seniora projektledare inom följande områden

  • Gruvor och prospektering
  • Förorenad mark
  • Miljö och energi i byggnader
  • Byggledning/Byggingenjör

 Din blivande arbetsgivare

Hifab är ett av Sveriges ledande projektledningsföretag. Företaget grundandes 1947 och är rikstäckande med 15 kontor. Verksamheterna bedrivs inom bygg, installation, miljö, anläggning och fastighetsutveckling. Internationellt leder vi projekt i ett 20-tal länder. Hifab har 350 medarbetare och omsatte ca 425 mkr år 2010. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Vårt fina kontor i Luleå blir Din bas.

 Dina kommande möjligheter

Hos oss arbetar du i intressanta projekt. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att utvecklas ännu mer. Dels genom vår Projektledarskola, dels genom att kunskaper aktivt sprids över våra affärsområden. Vi arbetar även mycket med att ge dig de bästa förutsättningarna för att få ihop livspusslet, hos oss får du bl.a. planera din egen arbetstid med hänsyn till projektet, flextid, friskvårdsbidrag, löneväxlingsmöjligheter och företagshälsovård. Som det inte var nog: vi har en av marknadens bästa förmånsportaler där du kan välja mellan olika erbjudanden.

Läs hela annonsen och ansök här!