Laddar Evenemang

« All Evenemang

Riskvärdering och prioritering

november 28

För att kunna välja det mest lämpliga åtgärdsalternativet i ett efterbehandlingsprojekt genomförs ofta en riskvärdering. Riskvärderingen väger faktorer såsom ekonomiska aspekter, teknisk lämplighet och genomförbarhet, hållbar utveckling, miljöpåverkan samt andra sociala och etiska aspekter. Detta och mycket annat kommer du få höra mer om den 28 november då det är dags för Riskvärdering och prioriteringar i Umeå. Under dagen får vi bland annat lyssna till den kommande vägledningen inom riskvärdering, hur en riskvärdering för åtgärder på en ö går till samt risker och rutiner vid Rönnskärsverken.

Program.

Du som kommer med tidigt tåg eller nattåg kommer att erbjudas en gratis frukost på Elite Hotel Mimer där även seminariet hålls. Valet gör du genom att kryssa i rutan för frukost vid anmälan.

Du som kommer med flyget 09.25 från Arlanda eller 09.35 från Bromma kommer erbjudas en gemensam taxi in till Elite hotell Mimer. Denna taxi är kostnadsfri. Valet gör du genom att kryssa i rutan för taxi vid anmälan.

Seminariet är anpassat så att ni som flyger tillbaka till Bromma 16.40 har möjlighet att åka gemensam taxi tillbaka till flygplatsen efter seminariet. Även denna taxi är kostnadsfri.

För er som åker hem senare på kvällen ordnar Renare Mark en gemensam middag i Umeå till självkostnadspris. Intresseanmälan (ej bindande) görs i samband med anmälan.

Priset är 1900 kr för medlemmar och 2400 kr för icke medlemmar.

Varmt välkommen med din anmälan via denna länk. Sista anmälningsdag är den 18 november.

Vid frågor kontakta Nätverkets koordinator hanna@enviromiljoteknik.se eller på telefon 0706- 93 00 56

Detaljer

Datum:
november 28
Evenemang Kategori: