Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Osynliga föroreningar och oförutsedda händelser, Seminarium

25 november

Nätverket Renare mark anordnar fysiskt seminarium med fokus på det osynliga och oförutsedda. Efter att inte ha träffats på snart 2 år ser vi fram emot att kunna ha ett seminarium där vi äntligen kan ses igen, på riktigt!

Vilka utmaningar och svårigheter möts vi av i olika uppdrag och roller i ett projekt? Vilken betydelse kan dessa få, hur kalkylerar vi med risker och hur kan vi bli bättre på att förutse det oförutsedda? Vilka processer styr risker och antaganden!

Möt olika representanter i branschen och lyssna till deras erfarenheter och tankar. Petter Wetterholm från Wescon leder oss fram i djungeln av utmaningar, frågetecken och lösningar!

Under seminariet kommer vi lyfta fram vikten av den historisk inventeringen; tips hur rätt föroreningar undersöks. Vi kommer att träffa konsulten, entreprenören, beställaren/huvudmannen som alla berättar om hur de hanterar osäkerheter, oförutsedda händelser och möjliga okända föroreningar. Hur osäkerheter inverkar på arbetet och vilka lösningar som man har hittat. Nog så viktigt är avfallsmottagarens syn och fundering kring det osynliga och oförutsedda när det kommer till säkring av avfall för att kunna öka återvinningen och återanvändningen.

Läs mer och anmäl er här!

Detaljer

Datum:
25 november
Evenemang Kategori: