Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Region Väst bjuder in till studiebesök och årsmöte

2019-01-29 @ 13:00 - 16:00

Välkomna på årsmöte och studiebesök Trafikplats Tingstad, Göteborg (del av Marieholmsförbindelsen)

Renare mark väst bjuder tillsammans med NCC och Trafikverket in till ett studiebesök på Trafikplats Tingstad. I samband med studiebesöket kommer även årsmöte för Renare mark väst att hållas. Trafikverket kommer att berätta om Marieholmsförbindelsen som helhet och entreprenören kommer att berätta om delentreprenad trafikplats Tingstad och de utmaningar de stött på genom åren med extra fokus på miljö och markmiljö. Vi kommer även få en rundvandring på arbetsplatsen.

Entreprenaden Trafikplats Tingstad i Göteborg är en del av Marieholmsförbindelsen där NCC bygger en ny trafikplats och anslutning till en ny tunnel under Göta älv från Hisingssidan, som ska vara klar juni 2020. I entreprenaden ingår bland annat fem nya broar, ett antal stödmurar, en bullerskyddsskärm, ombyggnation av E6:an och Lundbyleden, diverse ledningsarbeten samt rivning av gamla Tingstadsbron.

-Projektet har begränsat med besökshjälmar och västar, så ta gärna med om ni kan!

Tid: Tisdagen den 29 januari klockan 13:00-16:00

13.00- cirka 13.30 Renare mark väst årsmöte

Cirka 13.30-15:00 Lovisa Lundberg, Kvalitet och Miljöledare för projektet och Fredric Bohman, Projektchef presenterar projektet och dess utmaningar och Emelie Reidal på Trafikverket kommer presentera hur hela projekt Marieholmsförbindelsen arbetar med förorenad mark.

15.00- 16:00 Platsbesök.

Plats: Projektkontoret; Salsmästaregatan 32, Hisings Backa

Ta sig hit: Buss 47 från Hjalmar Brantingsplatsen, hoppa av vid hållplats Tingstadsvägen och ta dig sedan till projektkontoret enligt kartan;

(maps.google.com)

Studiebesöket är kostnadsfritt.

Anmäl er via denna länk. Anmälan är bindande då antalet platser är begränsat. Meddela så snart som möjligt vid eventuell sjukdom/förhinder så att de som står i en eventuell kölista får möjlighet att gå. Vid frågor eller avanmälan kontakta: linn.carlstrom-odegaard@ramboll.se 

 

Detaljer

Datum:
2019-01-29
Tid:
13:00 - 16:00
Evenemang Kategori: